Tenderconcept.nl

tenderconcept_creatief_in_winnen

Over Tender Concept

Aanbestedingen en tenders winnen doe je door een perfect  gemanaged aanbestedingsproces. Tender Concept geeft strategisch advies, schrijft en inspireert. En heeft bovendien een uitgebreid netwerk van specialisten. Van schrijver, jurist of vormgever. Je kunt altijd vertrouwen op hun inhoudelijke kennis. Waardoor je winkansen écht vergroot worden. Bovendien kennen die specialisten de klappen van de zweep in pitch en aanbestedingstrajecten. En daarnaast zijn zij binnen hun eigen vakgebied grensverleggend bezig. Een werkwijze die er volledig op is gericht  om een 100% scorend EMVIplan te krijgen.

Daardoor helpt Tender Concept je bedrijf écht om op nummer 1 in die aanbestedingsprocedure te eindigen. Daarnaast garanderen wij een inzichtelijk proces. Een gestructureerd proces waarbij die kennis alleen wordt ingeschakeld wanneer de dynamiek van aanbestedingsproces daar om vraagt. Benieuwd wat de kwaliteiten van een echte tendermanager zijn: Lees verder..

 En uiteraard delen wij die kennis graag. Want alleen zo kom je samen verder.

Tender Concept is lid van APMP Nederland waar bid & proposal professionals continue kennis delen.

Beroepsvereninging voor bid en proposal professionals APMP in Nederland (APMP NL) is een officieel erkende tak van de internationale APMP organisatie, gevestigd in de Verenigde Staten. APMP is de wereldwijde autoriteit voor professionals die zich inzetten om zaken te doen door middel van proposals, bids, tenders en presentaties. De APMP zet zich in voor de doorlopende professionalisering van zijn leden door continue verbetering van de benodigde kennis en technieken.

Uw contact: Manfred Roosenstein

Eén aanspreekpunt voor uw aanbestedingsproject

Adviseur en aanbestedings-strateeg met affiniteit in sales en aanbestedingsprocessen. Meer dan een scherp oog voor kansen, kent de markt als geen ander en kan dieper kijken dan de klantvraag. Ieder detail kan winnend zijn. Kijkt daarbij altijd naar de vraag achter de vraag.

Is gewend te opereren in complexe organisaties en wisselende team-samenstellingen en in staat om mensen te enthousiasmeren en te versterken op hun specifieke kwaliteiten. Ondernemend, creatief denker, pro-actief, praktisch, doorzetter, commercieel, grote lijnen, klantenbinder, mensenmens, servicegericht, organisator, analyticus, motivator. Overziet uitstekend alle zaken die nodig zijn om tot een winnende aanbieding te komen en vertaalt de klantvraag naar een onderscheidende tenderpropositie. In aanbestedingsprocessen focus op technische aspecten in begrijpelijke taal, planning, prijsvorming, als voor de BPKV of EMVI criteria.

Ervaring bij verschillende opdrachtgevers en sectoren met business development. Voorbereiden van pitches en tenders, maar ook productontwikkeling en sales.

Ieder detail kan winnend zijn.

De klanten van Tender Concept

Onze klanten verbeteren hun verkoopproces. Ze willen op lange termijn duurzaam succesvol worden in hun aanbestedings trajecten. Ze zijn ambitieus en leggen de lat vaak hoog. Het zijn vooral dienstverleners met passie voor:

  • Communicatie, (internet) marketing en vormgeving
  • HR: arbeidsbemiddeling, detacheren, uitzenden, payroll, re-integratie
  • Telecom, ICT en software
  • Catering en Horeca
  • Energie
  • Veiligheid (BHV, kwaliteitsmanagement, trainingen)
  • Zorg en welzijn: jongerenwerk, (school)maatschappelijk werk, gehandicaptenzorg

Wij werken onder andere voor: