Tenderconcept.nl

tenderconcept_creatief_in_winnen

Tender Schrijven & Vormgeving

Winnend EMVIplan schrijven in Professionele vormgeving voor een Tender of Aanbesteding? SMART geschreven EMVI-plan met heldere infographics.

Op zoek naar heldere teksten of naar een professionele vormgeving van een tender of aanbieding? Wij schrijven voor je en vertalen informatie in infographics en modellen en zorgen met minder woorden voor een SMART geschreven EMVI-plan. Zodat het geen zoekplaatje voor het beoordelingsteam is en zij uw oplossingen makkelijk kunnen afvinken. U wilt een aanbesteding winnen. Sterker nog, u moet een aanbesteding winnen. Omdat het bijvoorbeeld een grote klant is die voor veel omzet zorgt. Wij zorgen dat uw aanbestedingstekst volledig, concreet, klantgericht en overtuigend is. Sluit het antwoord aan op de klantvraag? Is het plan wel SMART, concreet genoeg? Overtuigt het plan van aanpak? Eén woord kan het verschil maken tussen het wel of niet scoren. Het gaat tenslotte om de details.

Herschrijven offertetekst

U schrijft met meerdere mensen aan één offertetekst met het risico dat er verschillende schrijfstijlen worden gehanteerd. Een winnend EMVI plan moet een eenduidig verhaal zijn. Wij schrijven concreet, SMART en aantrekkelijk om de inschrijving te winnen. SMART is een acroniem voor Specifiek, Meetbaar, Acceptabel, Realistisch en Tijdsgebonden. In aanbestedingen gaat het om doelen behalen en de opdrachtgever ervan te overtuigen dat jij die doelen voor hem gaat behalen. Hoe je dat doet, moet je specifiek beschrijven. Je inspanningen moeten meetbaar zijn, passen bij je opdrachtgever en uitvoerbaar zijn binnen de tijd die ervoor staat. Uiteindelijk gaat het erom dat jouw plan van aanpak duidelijk, concreet, ondubbelzinnig en controleerbaar is.

Inspiratie voor proces of werkmethodiek

Laat je offerte herschrijven door een van de tekstschrijvers van Tender Concept. Ervaren schrijvers die de aanbestedingsmarkt kennen en gespecialiseerd zijn in het schrijven van tender teksten. Zo nemen wij u het schrijfwerk uit handen of geven u feedback of de tekst volledig, concreet en overtuigend genoeg is. U krijgt dus meer dan alleen een opgefriste offertetekst. Teksten die daarbij ook voor volgende aanbestedingen waardevol zijn. Effectieve teksten die inspireren en nieuwe inzichten geven over de door u gehanteerde processen of werkmethodieken. Zo wordt er altijd duurzame meerwaarde in de breedte van uw organisatie geleverd. Zodat uw organisatie zich continu verbeterd en uw medewerkers gemotiveerd blijven. Kijk ook eens naar de training:  Je interne schrijfproces verbeteren. Ik vertel het je graag.

Wilt u geïnspireerd worden in het schrijfproces voor een tender?

Neem dan direct contact op met Manfred Roosenstein

Telefoon 06-16116354 of manfred@tenderconcept.nl

Direct het beste resultaat en ondersteuning? Ikwileen@tenderconcept.nl