Tenderconcept.nl

tenderconcept_creatief_in_winnen

Tender Training

In de training ‘Succesvol zijn in een veranderende markt’ maak je kennis met de aanbestedingsmarkt en leer je je organisatie optimaal op zo’n inschrijving voor te bereiden. De training geeft verder tips en trix hoe je de beste inschrijving maakt. Hoe kunt u uw bedrijf optimaal voorbereiden op een aanbesteding en hoe slaagt u erin de beste inschrijving op de aanbesteding te maken? Heeft u een beeld van de andere partijen die de markt gaan uitvragen naar producten en/of diensten? Kent u de eisen die aan uw organisatie en aan je diensten worden gesteld? In deze training krijg je handvatten om een inschrijving winnend af te sluiten.

Inzicht krijgen in het gehele tenderproces

Verder bespreken we de mogelijkheden voor sturing voor en tijdens de aanbesteding en na gunning, maar ook zaken als aanbesteden als kritiek bedrijfsproces, het belang van commercieel presteren en extern en intern contractmanagement. Maar ook geven wij een toelichting op de verplichte juridische documenten. En krijg je antwoord op vragen als: Wat wordt er allemaal gevraagd aan verklaringen en bewijsstukken? Hoe wordt er gekeken naar de markt? Hoe kan ik het inschrijvingsproces intern het beste inrichten? Kortom een inspirerend verhaal, waarmee je de regels van het aanbestedingsproces leert kennen én inzichten krijgt aan de inkoopkant. De training is bestemd voor ondernemers in het MKB die bestaande opdrachten wellicht kwijt raken en met (meer) succes zaken willen doen bij aanbestedingen, maar daarmee intern ook een verbeteringsslag kunnen maken.

In-company training of workshop

Tender Concept kan voor u een specifieke training ontwikkelen, toegespitst op uw eigen situatie en medewerkers. De inhoud van de training of workshop kan volledig worden aangepast aan de specifieke eisen en wensen binnen uw organisatie (1 of 2 dagdelen). De training wordt verzorgd in de werkomgeving van de deelnemers.

Wilt u meer informatie over deze trainingen?

Neem dan direct contact op met Manfred Roosenstein

Telefoon 06-16116354 of manfred@tenderconcept.nl

Direct het beste resultaat en ondersteuning? Ikwileen@tenderconcept.nl